"If you don’t know where you are going you won’t get far"


Reorganisatie bedrijf

Uw omzet blijft achter bij de doelstelling, uw mensen zijn weinig gemotiveerd of uw klantenbestand loopt terug. Er zijn veel redenen voor een gezond bedrijf om aan een reorganisatie te denken. Reorganiseren betekent maw. het opnieuw neerzetten van uw bedrijfsstructuur. Processen veranderen en verbeteren voor een slagvaardiger organisatie.

2aspire Business Solutions adviseert uw bedrijf tijdens het complete traject. We adviseren, denken mee voor het plan van aanpak en blijven tijdens de uitvoering. U weet dus vooraf zeker dat we resultaat voor u gaan behalen. Het resultaat waar u naar op zoek bent. We bieden u niet alleen bedrijfsverbetering, maar doen ook de daadwerkelijke implementatie. Wij blijven totdat uw doelstellingen zijn gehaald :

Een reorganisatie voor een klein bedrijf vraagt om een ander scenario dan een grote multinational. In een klein bedrijf zijn de lijnen tussen werkvloer en management vaak kort, u kent uw medewerkers (deels) persoonlijk en u voelt zich verantwoordelijk voor hun baan. 2aspire probeert ontslag bij een bedrijfsreorganisatie zoveel mogelijk te beperken. Medewerkers naar een andere functie begeleiden blijkt in veel gevallen een ideale oplossing en zorgt ook nog eens voor meer motivatie.

Reorganiseren begint uiteraard met het opstellen van een reorganisatieplan. Hierin omschrijven we samen met u welke stappen u wilt nemen en wat het uiteindelijke doel is. U bepaalt, 2aspire Business Solutions adviseert. We hebben brede ervaring met het opstellen van reorganisatieplannen en van die kennis kunt u gebruik maken. Wanneer u uw medewerkers bij de reorganisatieplannen wilt betrekken is aan u, maar we hebben gemerkt dat het zinvol is om daar niet te lang mee te wachten. De kennis van de werkvloer is enorm waardevol bij het herijken van uw organisatie als geheel

Contactpersoon

Naam

Bruno Laureys

Contact via:

bruno@2aspire.be

+32 (0)483 230 730

Contact
profiel