"We aspire your succes with our Business Solutions"


 

Over ons

2aspire Business Solutions wordt geleid door haar drie vennoten en wordt bijgestaan door professionele adviseurs in diverse domeinen.

 

Walter Vandenbulcke

Walter Vandenbulcke startte na zijn economische en financiële studies als account manager bij de Generale Bank waar hij grondige ervaring opdeed in de kredietverlening aan bedrijven.

Daarna was hij een aantal jaren actief als financieel directeur van een dochter van een buitenlandse multinational in de drankenwereld alvorens bij Coopers & Lybrand (momenteel PWC – PriceWaterhouseCoopers) mede het departement voor de adviesverlening aan KMO‘s op te starten en te leiden als Director. Daarbij deed hij uitgebreide ervaring op in diverse sectoren.

In 1996 werd hij vennoot en managing director bij de tassen- en reisartikelenproducent Hedgren, actief in een 50-tal landen, waar hij tevens de verantwoordelijkheid droeg over de financiële en contractuele aspecten.

Sinds 2003 is hij actief als zelfstandig bedrijfsadviseur, vooral in de domeinen :

  • financieel beheer
  • financiering (funding voor start, groei en consolidatie)
  • fusies en overnames
  • strategie en optimalisatie.

Naast zijn adviesactiviteiten is hij docent in financiële thema’s het bij Institute For Business Development in België.

 

Bruno Laureys

Na het behalen van zijn studies als Industrieel Ingenieur aan De Nayer Campus startte Laureys Bruno zijn professionele carrière in de zomer van ‘99 bij Procter & Gamble (FMCG) waar hij gedurende een 5-tal jaren zowel leidinggevende als projectmatige functies heeft vervuld en dit binnen verschillende domeinen (operationeel/marketing/kwaliteit & veiligheid…) van deze Amerikaanse Multinational (82 miljard dollar).

Onbegrijpelijk voor velen maar des te meer gedreven maakte hij op zijn 30ste de professionele stap naar een Vlaamse KMO (200 VTE’s – 40 miljoen euro) om zodoende op 5 jaar tijd zowel de primaire (aankoop, transport, logistiek, verkoop,…) - als secundaire processen (personeel, financiën, subsidies, informatiesystemen, duurzaamheid…) doorzwommen te hebben en dit zowel binnen een leidinggevende als strategisch coachende rol.

Vooraleer te starten als vennoot binnen 2aspire heeft Bruno zijn eerste stappen gezet in de consultant wereld binnen de Genium Group (2012-2014).

Door de variëteit in verschillende type bedrijven/sectoren evenals functies die hij heeft bekleed beschikt hij over een zeer uitgebreide bagage met de nodige praktijkervaring, hetgeen resulteert in volgende specialiteiten:

  • business process re-engineering
  • financieel beheer
  • verbetering van de besturing van de organisatie
  • operationeel- en crisis management

Mien Gheysens

Mien Gheysens studeerde in 2012 af als Master Handelsingenieur aan Solvay Business School. Omwille van haar uitgesproken interesse in financiële cijfers was dit een evidente keuze. Daarna behaalde ze nog een Bachelor Industrieel ingenieur Biochemie omwille van haar interesse in voeding.

Aan het Korzybski instituut kreeg zij een diepgaande oplossingsgerichte psychotherapie opleiding, inzetbaar bij individuele en teamcoaching. In combinatie met de opleiding voor voedingstherapeut is dit de ideale basis om te werken rond burn-out en stresspreventie.

Ze is analytisch, flexibel, leergierig en heeft zin voor initiatief en verantwoordelijkheid. Bij 2aspire houdt Mien zich voornamelijk bezig met optimalisatie van financieel en menselijk kapitaal.